BILLENTYŰZETGYAKORLÓ PROGRAM

A program a billentyűzet gombjainak megismerését szolgálja, segíti a betűk, számok, jelek helyének megtalálását a billentyűzeten.
A kezdőképen öt kártya látható, amely öt szintet jelent. A szintek külön-külön 400 karakter leütéséből állnak, kivéve a Profi szintet. Az első szint a Kezdő 1, ahol csak kisbetűk leütése jelenti a kihívást. A Kezdő 2 szinten már ehhez jönnek a nagybetűk, a Haladó 1 szinten az előzőeket a számok is kiegészítik. A Haladó 2 szint az egyik legnehezebb, kis- és nagybetűk, számok mellett jeleket is vár a program. A Profi esetén már teljes mondatokat írunk betűnként.

A megfelelő szintet a kártyára való kattintással kezdjük!

A következő képernyőn előzetesen belepillanthatunk a leütésre váró 400 karakterbe, amely a játék indítását követően az első gomb megnyomásakor eltűnik. A játékot a Play gomb megnyomásával kezdhetjük. Az óra elkezd számolni, a befejezéshez 10 perc áll rendelkezésünkre. A program figyelmeztet, ha az időnk fele letelik, illetve az utolsó perc kezdetekor is. A játékot végleg a Stop gommbal állítjuk meg, ekkor válik lehetővé, hogy visszalépjünk a kezdőoldalra.
A program kijelzi a leütott gombokat, a hibák számát és ebből százalékosan értékel. Felül jelennek meg a kért, alul az általunk begépelt karakterek. Ha ezek nem egyeznek, tehát hibázunk, akkor a program azt pirossal jelzi.

Az eredményességünkről a választott szintnek megfelelő állat is folyamatosan tájékoztat minket egy-egy megjegyzéssel, miközben az idő megáll.

Jó szórakozást!

Billentyűzetgyakorló program
Válassz egyet az alábbi szintek közül:
Kezdő 1
Kezdő 2
Haladó 1
Haladó 2
Profi

Eltelt idő:

00:00

Billentyű:

0/0

Hibák:

0

Értékelés:

0%

Megjegyzések

Érdemjegy: