Impresszum

A honlap készítője: Bozsó Krisztián informatika tanár

A honlap fenntartója: Nagykőrösi Petőfi Sándor Általános Iskola

Címe: H-2750 Nagykőrös, Vadas u. 2.

Intézményvezető: Utasi Eszter


Elérhetőség:

Telefon: +36-53/350-845

Fax: +36-53/350-845/22

OM azonosító: 037717

E-mail: iskola@petofi-nkoros.sulinet.hu

Web: www.petofink.hu


A honlap célja és tartalma:

A honlapon megtekinthető információkat, dokumentumokat, képeket, leírásokat a Nagykőrösi Petőfi Sándor Általános Iskola (továbbiakban Iskola) kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé. Az Iskola fenntartja magának a jogot, hogy ezen honlap tartalmát előzetes értesítés és bárminemű indoklás nélkül bármikor módosítsa, kiegészítse vagy törölje. Az Iskola az ilyen jellegű korrekciók esetleges következményeiért nem vállal felelősséget.


Adatvédelem:

Amennyiben az internetes kapcsolatfelvételen belül személyes vagy üzleti adatok (e-mail címek, nevek, címek) bevitelének lehetősége merül fel, az ilyen jellegű adatok kiszolgáltatása a felhasználó részéről önkéntesen történik. Adatok interneten keresztül (pl. e-mail-ben) történő továbbításában biztonsági hézagok lehetnek. Az ilyen biztonsági hézagok következtében keletkező károk miatti esetleges felelősség ki van zárva. Az impresszum vagy hasonló forrás keretében közzétett kapcsolatfelvételi adatok – mint például postai címek, telefon- és faxszám, valamint e-mail cím – harmadik felek részéről kéretlen információk megküldésére történő felhasználása tilos.

E-mail:

Ez a weblap arra is lehetőséget nyújt, hogy a látogató e-mail-t küldjön az Iskolának vagy annak munkatársai részére. Az e-mail elküldése a feladó kockázatára történik.


Felhasználói élmény javítása:

A felhasználói élmény javítása érdekében és az internet biztonságos használatához a következő böngészők ajánlatosak:Kérjük, hogy látogasson el a fenti böngészők hivatalos weboldalaira a fenti logók egyikére kattintva és töltse le a böngészőprogram legfrissebb kiadását!


Köszönetnyilvánítás:

Köszönet Patkós Győző és Berényi Péter kollégáimnak honlap megjelenését és tartalmát célzó ötleteikért!

Külön köszönet illeti Sk8erPeter PH!-s kollégát a honlap motorjában (JS) történő hatalmas közreműködéséért, aki nélkül ez a honlap ilyen formában nem jöhetett volna létre!

Köszönetem fejezem ki barátomnak Zódor Balázsnak a kiváló ötleteiért, és véleményéért a weboldal egészével kapcsolatban!

v. 1.05